Alom Trade

Állateledel és felszerelés nagyker

<< Vissza


KATZOR NORMÁL KUTYASAMPON

Összetétel: Aqua, Sodium laureth sulphate, Cocamidopropyl betain, Sodium Chloride, Sodium Lareth Sulfate, Cocamide DEA, Glycol Stearate, Cocamide DEA, Propylene glycol, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Fragrance.
Célállatfaj: kutya
Javallat: Az optimalizált összetételű általános sampon erősen tisztító hatású, ugyanakkor a benne található bőr- és szőrtápláló anyagok pótolják a kioldott zsírt, ápolják, megnyugtatják a bőrt, a szőrt jól fésülhetővé és selymessé teszik. Rendszeres használata a fokozott szennyeződéseknek kitett kutyáknak ajánlott.
Adagolás és alkalmazás: A sampon testhőmérsékletű csapvízzel hígítandó. Az általános mennyiség 15 ml sampon/10 testtömeg kilogramm. A fürdéshez szükséges sampon mennyiségét öntse 0,5 liter vízbe. Nagyobb testű kutyák részére 40-70 ml-t öntsön 1,5 liter vízbe. A kutya szőrét a felhígított termékkel alaposan át kell dörzsölni. Végül langyos vízzel jól mossa le a sampont.
Ellenjavallatok, mellékhatások: nem ismertek

Figyelmeztetés: Fürdetés előtt itassuk meg az állatokat, nehogy igyanak a samponos vízből. Vigyázzunk, hogy a fürdővíz a szemükbe, fülükbe, szájukba ne jusson.


Lejárati idő: a gyártástól számított 2 év
Tárolás: +15C' és +25C' közötti szobahőmérsékleten, az eredeti csomagolásban, száraz helyen tárolandó
Csomagolás: 200 ml-es hengeres HDPE flakon, disc-top kupak
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra! A fürdővíz élővízbe nem kerülhet.
A csomagolóanyagot és a fel nem használt sampon maradékát a háztartási szeméttel együtt, de külön csomagolásban kell eltávolítani.

Termékeink

Friss termékeink