Alom Trade

Állateledel és felszerelés nagyker

<< Vissza






KATZOR GYÓGYNÖVÉNYES KUTYASAMPON
állatgyógyászati ápolószer

Összetétel: Aqua, Sodium laureth sulphate, Cocamidopropyl betain, Sodium Chloride, Sodium Lareth Sulfate, Cocamide DEA, Glycol Stearate, Cocamide DEA, Propylene glycol, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Chamomilla Recutita Extract, Citric Acid, Fragrance
Célállatfaj: kutya
Javallat: Természetes kamilla gyógynövény kivonatot tartalmazó sampon. Hatóanyagai bevonó és nyugtató hatásuknál fogva ápolják, megnyugtatják, táplálják a bőrt. A kamillás gyógynövényes sampon miközben kíméletesen, de hatékonyan tisztítja a szőrzetet, szőrtápláló hatóanyagai révén a szőrt fényessé, jól fésülhetővé teszi. Rendszeres használatával csökkenthető a vakaródzás, a korpásodás kialakulása
Adagolás és alkalmazás: A sampon testhőmérsékletű csapvízzel hígítandó. Az általános mennyiség 15 ml sampon/10 testtömegkilogramm. A fürdéshez szükséges sampon mennyiségét öntse 0,5 liter vízbe. Nagyobb testű kutyák részére 40-70 ml-t öntsön 1,5 liter vízbe. A kutya szőrét a felhígított termékkel alaposan át kell dörzsölni. Végül langyos vízzel jól mossa le a sampont.
Ellenjavallatok, mellékhatások: nem ismertek

Figyelmeztetés: Fürdetés előtt itassuk meg az állatokat, nehogy igyanak a samponos vízből. Vigyázzunk, hogy a fürdővíz a szemükbe, fülükbe, szájukba ne jusson.


Lejárati idő: a gyártástól számított 2 év
Tárolás: +15C' és +25C' közötti szobahőmérsékleten, az eredeti csomagolásban, száraz helyen tárolandó
Csomagolás: 200 ml-es hengeres HDPE flakon, disc-top kupak
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra! A fürdővíz élővízbe nem kerülhet.
A csomagolóanyagot és a fel nem használt sampon maradékát a háztartási szeméttel együtt, de külön csomagolásban kell eltávolítani.

Termékeink

Friss termékeink