Alom Trade

Állateledel és felszerelés nagyker

<< Vissza






Tickless Pet
az ideális vegyszermentes megoldás kullancsok és bolhák ellen

Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék kutyák, macskák és más házikedvencek számára.
(XS-S méretű kisállatok számára, mint például kistestű kutyák, macskák, törpenyulak vagy vadászgörények számára a TICKLESS MINI terméket ajánljuk!)

A kullancsok és bolhák sok veszélyes betegséget okozhatnak, ezért minden gazdi szeretné megvédeni kedvencét ezektől az élősködőktől, viszont nem mindegy, milyen módon. Ha nem csak a vérszívókat szeretnéd elkerülni, hanem a vegyi anyagok használata során esetenként fellépő allergiás reakciókat is, akkor válaszd a vegyszermentes TICKLESSŽ termékcsaládot. A termék másik nagy előnye, hogy nem kell havonta újra felvinned az állatra, az aktiválást követően nincs vele dolgod akár 12 hónapig. A TICKLESS Pet veszélyes vegyi anyagok kibocsátása nélkül tartja távol a kullancsokat és bolhákat. Használata egyszerű, csak rögzítsd az apró készüléket kedvenced nyakörvére/hámjára, és az aktiválást követően 6-12 hónapon keresztül távol tartja az élősködőket, hogy gondtalanul élvezhessétek a szabadban töltött időt.

A legfrissebb tanulmányaink alapján a készülék 94%-os hatékonysággal tartja távol a kullancsokat és bolhákat, méghozzá káros vegyszerek használata nélkül.

A TICKLESSŽ technológia hatékonyságát világszerte elvégzett klinikai kutatások bizonyították.

94%-os hatékonyság, vegyszerek használata nélkül
vegyszer- és illatanyagmentes
1,5 méteres hatótáv
nem okoz allergiás reakciót
nem kell bizonyos időközönként újra felvinni az állatra
használata biztonságos kölyök- és vemhes állatok számára is
hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt
akár 12 hónapig is védelmet nyújt

Termékeink

Friss termékeink