Csincsillák részére duplarúd gyümölcsös 90g
-tökéletesen kiegészíti a csincsilla napi étrendjét
-80% kézzel készített
-egyedülálló szárítási eljárásnak vetik alá a piacon 65 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten néhány órán keresztül.
A magas hőmérséklet hiánya lehetővé teszi több olyan vitamin és ásványi anyag megőrzését, amelyek más szárítási módszerek, például sütés esetén bomlanak le.
A megfelelő keménység biztosítja, hogy a Vitapol Smakers a tápértékeken túlmenően a rágcsálók és nyulak metszőfogainak rendszeres kopásával is gondoskodjon.
A rágcsálók sokféle és kiegészítik a rágcsálók és nyulak étrendjét. Ez dió keveréke alma, bodza és narancshéjjal.
A dió kiegészíti az étrendet E-vitaminnal, amely védi az idegrendszert és az immunrendszert, kiváló antioxidáns.
Ezenkívül gazdag magnézium-, valamint B- és B1-vitamin forrást jelentenek, és a benne lévő zsírok főként telítetlen zsírsavak, amelyek az egészségre nézve jók.
A bodzafa gyümölcs az A, B1, B2, C vitamin, valamint karotinoidok és jód, pektinek, tanninok, ásványi sók és illóolajok forrása.
Termék részletek:
Cikkszám : zvp-1606
Súly : 90 g
Adagolás : Adja be naponta.
Összetevők :
búzaliszt, hántolt földimogyoró, mogyoró, búza, kókuszdió pehely, narancshéj, alma, bodza, sütőélesztő. Extrák: festékek.
Az analitikai alkotóelemek tartalma:
nyersfehérje% (perc) : 11
nyersolajok és zsírok% (perc) : 5.8
nyersrost% (max.) : 5,7
nyers hamu% (max.) : 4,9
páratartalom% (max.) : 12