Alom Trade

Állateledel és felszerelés nagyker

Vásárlásról

 

Újdonság: Megkezdett rendelése nem vész el, amíg le nem adja. Nincs időkorlát, folyamatosan teheti a kosárba a termékeket akár egy másik számítógépről belépve is.

 

            Megrendelés

 

A webáruházban feltüntetett termékek nem az aktuális raktárkészletet mutatják, a raktáron lévő termékeken kívül kapcsolatban állunk  gyártókkal vagy forgalmazó nagykereskedéssel így a kiszolgálás az elérhetőségtől függően változhat, de nem több mint 1-5 munkanap. Emellett a lehetőség fenn áll, hogy a kiválasztott termék sem a raktárunkban sem pedig a forgalmazó raktárában nincs ezért az nem érhető el. Amennyiben a webárúházon keresztül rendel  automatikusan kap egy visszaigazoló e-mailt az ön által megadott címre arról, hogy megrendelése beérkezett hozzánk. A megrendeléstől számított maximum 2 munkanapon belül kollégánk telefonon keresztül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy a megrendelést véglegesítse, és megbizonyosodjunk róla hogy az valóságos. A megrendelés akkor tekinthető véglegesnek, ha kollégánk telefonon vagy e-mailen keresztül ezt visszaigazolja. A visszaigazolásig a termékek árváltoztatásának jogát fent tartjuk.

 

         Termékek átvétele és fizetése

 

Átvétel:      A megrendelt termékeket átvehetik a telephelyünkön a Alom Trade Bt. 1151 Budapest Székely Elek út 9. alatt, vagy kérheti a termékek házhozszállítását, amelyet saját gépjárművel vagy futárszolgálat igénybevételével oldunk meg.

 

 Fizetés:    A megvásárlásra váró termékeket személyes átvétel esetén rendezheti készpénzzel vagy az összeg előre utalásával. A szállításkor a fizetés a futárnak történik utánvéttel vagy az összeg előre elutalásával lehetséges. Egyes termékek esetében a előleg fizetés ellenében tudjuk biztosítani a megrendelést.

 

        Záró rendelkezés

 

A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók. Bármilyen fajta jogvita esetén az Alom Trade Bt. (mint üzemeltető) székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező bíróság az illetékes.

Alom Trade Bt.

 

Termékeink

Friss termékeink